Maatwerk interieur Weert

Romein Maatinterieurs in Weert is gespecialiseerd in maatwerk interieur projecten

Romein Maatinterieurs is gespecialiseerd in maatwerk interieurbouw. Dagelijks realiseren wij duurzame, creatieve en hoogwaardige interieur voor de horeca, overheid, retail, onderwijs, kantoren of voor woonhuizen. Innovatief en onderscheidend. Voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

Van ontwerp tot uitvoering en van idee tot de laatste details. Interieur met een uniek karakter. Interieur dat iets losmaakt bij mensen. Verwondering, verbazing of een glimlach. En soms alle drie tegelijk.

Innovatie, kwaliteit en service vormen het fundament voor onze interieuroplossingen op maat. Benieuwd wat we voor jou kunnen (be)tekenen en inrichten? Neem dan contact met ons op.

In 3 stappen naar een passend interieur

Een maatwerk interieur is een uniek totaalconcept met karakter. Modern of klassiek of een mix van beide. Een inspirerend decor dat de zintuigen prikkelt en bijna letterlijk tot de verbeelding spreekt. Een sfeercreatie die zowel bij het doel van de ruimte áls bij het profiel van jouw organisatie of woonhuis past.

1. Interieurconcept ontwikkelen

Interieur voor jouw bedrijf of woonhuis. We gaan om tafel, bespreken het eisen- en wensenpakket en denken vanuit onze expertise en knowhow graag met jou mee. Tevens kunnen wij jouw wensen visualiseren. Dit middels tekeningen, kleurstalen en foto’s waarbij we graag samen werken met Louzz interieurarchitectuur. Zo komen we samen tot een uniek interieurconcept op maat.

2. Vakkundige interieurbouw

Alle medewerkers van Romein zijn stuk voor stuk vakmensen. Echte makers die de kunst van interieurbouw verstaan. Wanneer het interieurconcept tot op de millimeter nauwkeurig is opgemeten en digitaal uitgetekend is, maakt ons team met de modernste technieken jouw interieur in onze werkplaats volledig op maat.

3. Montage en opbouw van interieur op locatie

Na de ontwikkeling van het interieurconcept op papier en de interieurbouw komen wij het gerealiseerde interieur op locatie monteren. Ons team zorgt voor een fraaie afwerking tot in detail. Zo heb je gedurende het volledige traject contact met één betrouwbare, klantgerichte en flexibele partner.

In de media

Weert Magazine woonspecial

Of het nu gaat om een heel nieuw interieur voor het Rabobank-kantoor in Weert, een hoogglans keuken of een enorme eikenhouten tafel; Erwin Roemen van Romein Maatinterieurs draait er zijn hand niet voor om. Al ruim 20 jaar maakt hij, samen met zijn team, creatieve en praktische meubels en interieurs op maat. Voor de zakelijke, maar ook voor de particuliere markt. Keukens en ingewikkelde balies zijn bij hem favoriet. Zijn motto leerde hij van zijn grootvader Graet: ‘Volg je hart, dan kun je je doel bereiken!’

Badkamer, keuken, kasten, dressoir

Maatwerk interieur voor woonhuizen

Horeca, overheid, retail, kantoren

Maatwerk interieur voor bedrijven

Hoe wil jij jouw ruimte ingericht hebben?